scroll

Opgelet! Vanaf OKTOBER in BEVALLINGSVERLOF...

We nemen voorlopig voor het zekerste pas opnieuw reservaties aan vanaf JANUARI! 
!CADEAUBONNEN die in deze periode vervallen zijn hierdoor dus 3 maanden langer houdbaar!

Over QV

Op 1 augustus 2015 is brasserie Cuvee restaurant QV geworden. Stefanie en Michaël namen de zaak over en maakten er hun eigen concept van: een kleine vaste kaart, met keuze tussen vis en vlees, die maandelijks verandert en een wisselende lunch. Er kan gekozen worden van 2 tot 6 gangen. Op die manier kan het restaurant inspringen op het seizoen, de oogst en de marktaanbiedingen van de dag en vooral, u telkens opnieuw verrassen met iets compleet anders. 

De keuken heeft een klassieke basis, maar de gerechten zitten in een nieuw jasje én hebben soms een exotische toets. Ook streven ze er naar om zo veel mogelijk producten lokaal te kiezen om zo een topkwaliteit te brengen. Er is plaats voor 20 personen en er kan maximaal een groep van 18 personen samen worden gezet. Honden zijn niet toegelaten.

In het restaurant staan open keuken en bar naast elkaar, waar Stefanie de kok is en Michaël de gasten zal ontvangen. Stefanie studeerde aan de Hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge voor kok en Michaël gooide het over een andere boeg en liet het website- en programmeerverhaal achter zich.

We kijken uit naar jullie komst!

Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren is mogelijk op de Patersparking (zijstraat van de Kortrijkstraat), aan de Sint-Pieterskerk en aan de Europahal (markt oversteken). De Kortrijkstraat zelf is betalend tot 18u.

Over QV Over QV

Cadeaubon

Een cadeaubon kan je bij ons komen afhalen. Het bedrag kan je zelf kiezen en de bon is 1 jaar geldig. Afhalen kan gerust tijdens de openingsuren. Indien dit niet zou lukken tijdens onze openingsuren, contacteer ons dan voor een ander moment.

Tijdens ons bevallingsverlof (vanaf oktober '18) is het nog steeds mogelijk om een cadeaubon te komen halen maar enkel op afspraak via 0495/466517 of info@restaurantqv.be.

Cadeaubonnen die in ons bevallingsverlof vervallen zijn 3 maanden langer houdbaar.

Cadeaubon

Nieuws

Reservaties en cadeaubonnen binnen ons bevallingsverlof?

Reservaties en cadeaubonnen binnen ons bevallingsverlof?

Vanaf oktober '18 gaan wij in bevallingsverlof …
Lees meer