Valentijnsmenu

30 januari 2020

VOORGERECHTEN
Zeeuwse mosselen, pompoen, rammanas en kefir
en/of
Kalfscarpaccio, biet, peterseliewortel en truffelolie

TUSSENGERECHT
Vichysoisesoep, lente ui en gerookte forel

HOOFDGERECHTEN
Vis van de dag met Griekse pasta, knolselder, savooi en mousseline
en/of
Parelhoenfilet met zoete aardappel, pastinaak, wortel, boerenkool en velouté

GESELECTEERDE KAZEN
In samenwerking met 'De Smaak Van Kaas' - supplement €4
Assortiment kazen met garnituren

DESSERT
Chocolade, banaan, karamel en pinda

 

Je kan elke vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag genieten van menu QV

2 GANGEN (voorgerecht en hoofdgerecht): €35
3 GANGEN (voorgerecht, hoofdgerecht, kaas of dessert): €41
4 GANGEN (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas of dessert): €48
5 GANGEN (2 voorgerechten, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas of dessert): €60
6 GANGEN (2 voorgerechten, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert): €70

Onze menu kan ook vegetarisch geserveerd worden. Heeft u een allergie aan een bepaald product, dan passen we het gerecht voor u aan.
Deze aanpassingen gebeuren enkel wanneer dit op voorhand werd vermeld.

We hebben geen kinderkaart, maar wel kinderporties

Delen op facebook Delen op twitter